1er mesari

 

 

Estem d’enhorabona! (Almenys ho estic jo). Avui, dia 3 d’octubre, el fotolog de bloc.cat celebra el seu primer mesari. Tot un mes publicant foto i comentari amb constància i sense perdre mai el tren. 

Toca fer un balanç.

De 30 missatges publicats no puc sumar gaires comentaris més de 40. Comparat amb un fotolog normal és un fracàs perquè allà ja en tindria més de 150 segur (5 per dia és una mitja més aviat baixa, no?). I dels amics que tenia al fotolog només dues persones m’han escrit algun missatge aquí. Quin fenomen més curiós! Sabia que en no veure’m a la llista dels seus últims amics que han actualitzat seria perjudicial, però no preveia que ho fos fins a aquest punt.

Bé, tant m’és. El cas és que el canvi de qualitat és radical. Ara, enlloc de llegir bajanades que expliquen els coneguts sobre la seua vida llegeixo coses més interessants. Potser també són relats personals del dia a dia, però es fa diferent. En un fotolog no se li dóna tanta importància al text com es fa aquí. Hi he sortit guanyant, en aquest aspecte. I algun cop he comentat que fins i tot jo he canviat en aquest aspecte. La majoria de publicacions que he fet són texts de dos paràgrafs o més, cosa que abans costava més. 

Però ep! Aquest és el camí? La intenció era seguir amb fidelitat el que es fa en un flog, però posats a canviar de lloc no crec que faci mal canviar l’estil si és per a millorar. I el canvi principal havia de ser el de les fotos. Vaig venir aquí per a publicar sexe i tot i que em controlo i de 30 fotos només s’ha vist una figa (i dins d’un mòbil), potser no segueixo un bon camí. M’explicaré…

Fa dies hi vaig pensar, en això, però avui he llegit el comentari de la Laia que m’ho recorda: “No hi haurà mai culs masculins per satisfer el públic femení?”. Bona raó té. Hi ha unes quantes noies que es passen per aquest bloc de tant en tant, i quin mal favor els hi faig penjant fotos de persones mamelludes! 

Avui, dia de celebració, la foto la dedico a elles. A vosaltres. I especialment a la Laia, tot i que no és un cul…

Salut i sexe.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: 1er mesari

 1. roger diu:

  Primer de tot felicitats pel mes Sant Roc sang Josep Jocat!

  i la resta va dirigit a la laia:

  laia,
  ara em faré el perepunyetes, perquè al post anterior d’en Roc he llegit que et queda poc per ser filòloga catalana, i resulta que escrius “falços”. Que em pengin si m’equivoco, però diria que està mal escrit 😛
  oi que sóc perepunyetes?

  Per altra banda, veig que escrius força. Força bé no ho sé, el lector ho dirà, però força sí. Jo porto un diari digital (meua.cat) i potser t’interessaria escriure de temes que et preocupen? pots contacar a diarimeua@gmail.com

  I felicitats pel cul! mai hauria pensat que en roc sang posaria un cul d’home!

 2. Núria diu:

  Enhorabona pel primer mes. No defalleixis i continua que tens un flog molt interessant. I… gràcies per la foto!!!!És fantàstica!

 3. arual diu:

  Ei! Felicitats pel mesari del fotolog!!!
  I MmMmMmM, si totes les celebracions han d’anar acompanyades d’una foto així… visca la festa!!! 😛
  Ara, seriosament, moltíssimes felicitats pel bloc i referent a això dels comentaris, no n’has de fer cas. No tot són els comentaris que et deixa la gent, sinó que, el més important i el millor d’aquest bloc, és el que escrius tu.
  Felicitats un altre cop.

 4. Laia diu:

  Per molts mesos!
  És un plaer poder arribar a la feina i veure un cos masculí i bonic! Com que veig que tens curiositat el motiu pel qual vaig triar aquesta foto, t’explicaré una coseta que vaig llegir i que potser és veritat i ajuda. No sé on, vaig llegir que els homes utilitzeu especialment la vista per excitar-vos mentre que les dones utilitzem d’altres sentits: l’oida i el tacte, especialment.. Deu venir d’aquí l’eterna disputa – follem amb els llums oberts o tancats-? Em sembla que és per això que, nosaltres no triem mai fotos tan explícites… De fet no ho sé, d’altres noies diran. Potser sóc jo que sóc una estreta i veure una polla sola no em diu res… XDDD.
  Apa, felicitats un altre cop i merci per la dedicatòria!

 5. Laia diu:

  Appsss! Volia comentar una coseta a en Roger. Sí, falços està mal escrit, i és un error comès per analogia amb el mot falç. Un error el pot tenir tothom, i de fet, el meu bloc n’està ple d’errades. Escric, normalment, a la feina, d’una tirada i amb el corrector de castellà instal·lat, per tant, no és gens estrany que sovint apareguin coses estranyes.
  M’he promès moltes vegades que ho corregiria tot, de fet, crec que hi ha alguns textos que sí que ho estan, de corregits, però tampoc hi posaria la mà al foc.
  Malgrat tot, em molesta una mica el teu comentari, perquè des de fa mesos els filòlegs som en boca de tothom, i sembla que tothom pot comentar sobre la nostra feina o els nostres estudis.
  A ningú no se li acudiria corregir un geògraf que escriu incorrectament el nom de la capital d’un país, per exemple. En canvi, i ja m’ha passat més d’una vegada, quan dius que ets filòloga, tens tothom pendent de les teves paraules per corregir-te. Sí, ja sé que la llengua és, en aquest país, un tema de polèmica, però tampoc cal que tothom afegeixi llenya al foc i més des d’un punt reduccionista com és creure que la llengua acaba amb l’ortografia de Pompeu Fabra.
  Tant és, ho deixaré aquí perquè se m’acudeixen massa coses per dir – ja sabeu que m’avorreixo a la feina – i no voldria fer dormir el personal.

 6. Roc Sang diu:

  Arual, el cos de qualsevol bloc el fa l’autor, com les notícies fan els diaris digitals o l’essència d’un article d’opinió és ell en si i no pas el que els demés rebaten. Ara bé, qui escriu (un bloc) ho fa per propi gust sense cap pretensió més enllà d’exposar però li agrada que qui el llegeix en deixi constància. Un argument raonat referent al que s’ha dit és molt agraït, i també ho és una simple salutació per deixar rastre. Suposo que tu, com a blocaire, estaràs d’acord si diem que els comentaris ens fan feliços. Doncs per això n’he fet la valoració a l’article. Bé, suposo que no t’he dit cap cosa nova, però tenia ganes d’escriure i tu m’hi has donat pas. Per cert, he descobert que no puc comentar cap bloc de bloctum… he enviat un mail als administradors a veure què em diuen.

  Laia, gràcies per l’aclariment. De cara a possibles properes fotos masculines ja sé que ho he de tenir en compte. Ah, i felicitats perquè estàs entre els 10 blocs més actius de blocat.

  Núria, gràcies pel teu comentari. Si hi ha un bloc interessant és el teu!! De veres. Té continguts interessants que fan cultura.

  Roger, hola.

 7. arual diu:

  Roc Sang: em podries explicar qué t’han dit els administradors del bloctum sobre això que expliques de no poder deixar-hi comentaris? És que a mi em passa una cosa semblant amb el blocat, que em costa entrar a un bloc a blocat i també em costa deixar-hi comentaris. Hauràs observat que aquesta tarda n’ha sortit tres d’iguals…

 8. Xavier diu:

  Moltes felicitats!
  La veritat és que un blog i un fotolog son diferents. Jo tinc les dues coses i les faig d’un estil totalment diferent. Endavant. A mi tb m’ha agradat molt fer un blog.

 9. woow! Très intéressant post j’aime bien votre site maintenir les postes de grande

Els comentaris estan tancats.